Dary Natury Kminek ziarno BIO
Dobry smak uzyskujemy po dodaniu kminku do kwaszonej kapusty, gulaszu oraz pieczeni wieprzowej. Kminkiem przyprawia się też zupy, potrawy z ziemniaków i fasoli oraz sery biały i żółty.
składniki: kminek ziarno 100%


Dobry smak uzyskujemy po dodaniu kminku do kwaszonej kapusty, gulaszu oraz pieczeni wieprzowej. Kminkiem przyprawia się też zupy, potrawy z ziemniaków i fasoli oraz sery biały i żółty.
składniki: kminek ziarno 100%
inne produkty w kategorii przyprawy roślinne jednorodne
Wyrób firmy Dary Natury o nazwie Kminek ziarno BIO został przypisany do kategorii przyprawy roślinne jednorodne. Sprawdź jakie inne produkty znalazły się w tym samym dziale.
Cena: 12,58 zł
PLN https://kupiec.dodomku.pl/Dary_Natury_Imbir_mielony_BIO/47093.htmlPrzyprawą są owoce kminku zwyczajnego, rośliny powszechnie uprawianej w klimacie umiarkowanym. Potrawom nadaje specyficzny, cierpko-korzenny smak. Szczególnie polecany jest do(...)


Cena: 2,99 zł
PLN https://kupiec.dodomku.pl/Kamis_kminek_caly/23979.htmlCechy: z natury: doskonała jakość, 100% smaku, pełnia aromatu , Fundacja Klubu Szefów Kuchni - rekomendacja


Cena: 1,99 zł
PLN https://kupiec.dodomku.pl/Prymat_kminek_caly/31694.htmlNazywana jest szafranem indyjskim. Marco Polo zanotował w czasie swej podróży do Chin, że uzyskiwana z kłączy przyprawa \"barwą przypomina szafran i chociaż faktycznie zupełni(...)


Cena: 2,99 zł
PLN https://kupiec.dodomku.pl/Kamis_kurkuma/19459.htmlPapryka to przyprawa otrzymywana z wysuszonych i zmielonych owoców papryki rocznej, rośliny uprawianej w tropikalnych rejonach Ameryki Środkowej i Południowej oraz w Europie P(...)


Cena: 2,21 zł
PLN https://kupiec.dodomku.pl/Kamis_papryka_ostra/19466.htmlPrzyprawą są wysuszone liście rośliny uprawianej w rejonie Morza Śródziemnego. Rozmaryn ma silny, aromatyczny zapach oraz korzenny, palący, nieco gorzki smak. Przyprawia się n(...)


Cena: 3,99 zł
PLN https://kupiec.dodomku.pl/Kamis_rozmaryn/19473.htmlCena: 2,99 zł
PLN https://kupiec.dodomku.pl/Kamis_czosnek_staropolski/23985.html