Źródło błonnika pokarmowego.
źródło błonnika
Dr. Oetker
Deser w proszku - kasza manna czekoladowa z belgijską czekoladą i błonnikiem.
Sojusz Rainforest Alliance - Cocoa, Znak Rainforest Alliance oznacza lepszą przyszłość dla ludzi i przyrody. www.rainforest-alliance.org
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przygotowania:
1. Do kubka wlej 150 ml wrzącej wody (ok. ½ mniejszego kubka).
2. Zawartość torebki wsyp do kubka.
3. Całość wymieszaj łyżeczką i odstaw do zgęstnienia na 3 min.
Saszetka
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Serwis Konsumenta
tel.: 585 111 001
opłata zgodna z cennikiem operatora
serwis@oetker.pl
www.oetker.pl
29 % kasza manna z PSZENICY, cukier, 21 % MLEKO w proszku (MLEKO odtłuszczone i MLEKO pełne), skrobia, 4 % kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, 3,2 % czekolada (miazga kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu), 2,8 % błonnik z cykorii, aromaty, sól