Produkt z certyfikatem ekologicznym. Znak HiPP BIO to gwarancja najwyższej jakości ekologicznej - jeszcze wyższej niż wymagana przepisami prawa. hipp.pl/bio-od-pokolen
- bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
- zgodnie z przepisami prawa żywność dla niemowląt i małych dzieci nie zawiera substancji konserwujących i barwników; bez aromatów
BIO - jakość, za którą ręczę - Stefan Hipp, bez dodatku cukru
HiPP
HiPP
BIO od pokoleń
Climate-positive
HiPP aktywnie uczestniczy w ochronie klimatu:
z każdym słoiczkiem wspólnie zmniejszamy emisję CO₂.
hipp.pl/climate-positive
Naleśniczki z musem jabłkowym, pasteryzowane.
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - DE-ÖKO-01 rolnictwo UE
Najlepiej spożyć przed: data na wieczku.
Przed otwarciem przechowuj w temperaturze pokojowej
Sposób użycia: Do podawania między głównymi posiłkami, na ciepło lub na zimno. Otwarty słoiczek z całą zawartością lub odpowiednią porcję przełożoną do miseczki podgrzej w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej, wymieszaj czystą łyżeczką i sprawdź temperaturę. Pozostałą, niepodgrzaną zawartość słoiczka zamknij, wstaw do lodówki i zużyj następnego dnia. Nie używaj metalowej łyżeczki, aby nie uszkodzić słoiczka.
Jakość tego produktu w momencie opuszczania zakładu produkcyjnego była bez zarzutu - przed użyciem upewnij się, że słoiczek nie został naruszony. Nie używaj, jeśli środek wieczka się ugina. Bezpieczne zamknięcie próżniowe - klika przy pierwszym otwarciu.
Słoik
Produkt UE
Wyprodukowano dla
HiPP Polska Sp. z o.o.,
ul. Giełdowa 1,
01-211 Warszawa
www.hipp.pl
HiPP Polska Sp. z o.o.,
ul. Giełdowa 1,
01-211 Warszawa
www.hipp.pl
jabłka* 75 %, kawałeczki naleśników* 11 % (pełne mleko*, mąka pszenna*, jaja*, olej słonecznikowy*, zagęszczony sok cytrynowy*), woda, mąka pszenna*, skrobia kukurydziana*, skrobia ryżowa*, sok cytrynowy*, przeciwutleniacz: kwas L-askorbinowy, *z rolnictwa ekologicznego