Produkt z certyfikatem ekologicznym. Znak HiPP BIO to gwarancja najwyższej jakości ekologicznej - jeszcze wyższej niż wymagana przepisami prawa. hipp.pl/bio-od-pokolen
- przyprawione odpowiednio dla małych dzieci
- kwas alfa-linolenowy (ALA) z grupy Omega-3 - ważny dla rozwoju mózgu i komórek nerwowych
- zgodnie z przepisami prawa żywność dla niemowląt i małych dzieci nie zawiera substancji konserwujących i barwników; bez aromatów
- z cząstkami dopasowanymi do wieku dziecka
Zadbaj o zrównoważoną dietę oraz zdrowy tryb życia swojego dziecka.
BIO - jakość, za którą ręczę - Stefan Hipp
HiPP
HiPP
BIO od pokoleń
Climate-positive
HiPP aktywnie uczestniczy w ochronie klimatu: z każdym słoiczkiem wspólnie zmniejszamy emisję CO₂.
hipp.pl/climate-positive
Kaszotto z warzywami i indykiem. Pełnowartościowy posiłek warzywno-mięsny dla małych dzieci. Produkt utrwalony termicznie - sterylizowany.
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - HU-ÖKO-01, rolnictwo UE/spoza UE
Najlepiej spożyć przed: data na wieczku
Przed otwarciem przechowuj w temperaturze pokojowej.
Sposób użycia: otwarty słoiczek z całą zawartością lub odpowiednią porcję przełożoną do miseczki podgrzej w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej, wymieszaj i sprawdź temperaturę. Pozostałą, niepodgrzaną zawartość słoiczka zamknij, wstaw do lodówki i zużyj następnego dnia. Nie używaj metalowej łyżeczki, aby nie uszkodzić słoiczka.
Jakość tego produktu w momencie opuszczania zakładu produkcyjnego była bez zarzutu - przed użyciem upewnij się, że słoiczek nie został naruszony. Nie używaj, jeśli środek wieczka się ugina. Bezpieczne zamknięcie próżniowe - klika przy pierwszym otwarciu.
Słoik
Produkt UE
Wyprodukowano dla
HiPP Polska Sp. z o.o.,
ul. Giełdowa 1,
01-211 Warszawa,
www.hipp.pl
HiPP Polska Sp. z o.o.,
ul. Giełdowa 1,
01-211 Warszawa,
www.hipp.pl
woda, marchew*, pomidory*, mięso z indyka* 8,0 %, groszek*, kalafior*, kasza bulgur* 5 %¹ (z pszenicy* durum), mąka ryżowa*, cebula*, śmietana*, olej rzepakowy* 1,0 %, skrobia ryżowa*, przyprawy*, jodowana sól, *z rolnictwa ekologicznego, ¹Zawartość kaszy po ugotowaniu: 24 %, Zawartość warzyw: 31 %