Produkt z certyfikatem ekologicznym. Znak HiPP BIO to gwarancja najwyższej jakości ekologicznej - jeszcze wyższej niż wymagana przepisami prawa. hipp.pl/bio-od-pokolen
- kwas alfa-linolenowy (ALA) z grupy Omega-3 - ważny dla rozwoju mózgu i komórek nerwowych
- zgodnie z przepisami prawa żywność dla niemowląt i małych dzieci nie zawiera substancji konserwujących i barwników
- bez aromatów
Zadbaj o zrównoważoną dietę oraz zdrowy tryb życia swojego dziecka.
BIO - jakość, za którą ręczę - Stefan Hipp
HiPP
HiPP
BIO od pokoleń
Climate-positive
HiPP aktywnie uczestniczy w ochronie klimatu:
z każdym słoiczkiem wspólnie zmniejszamy emisję CO₂.
hipp.pl/climate-positive
Rigatoni Napoli. Produkt utrwalony termicznie - sterylizowany.
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - DE-ÖKO-001 rolnictwo UE/spoza UE
Najlepiej spożyć przed końcem: data na wieczku
Przed otwarciem przechowuj w temperaturze pokojowej
Sposób użycia:
Pełnowartościowy posiłek. Otwarty słoiczek z całą zawartością lub odpowiednią porcję przełożoną do miseczki podgrzej w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej, wymieszaj i sprawdź temperaturę. Pozostałą, niepodgrzaną zawartość słoiczka zamknij, wstaw do lodówki i zużyj następnego dnia. Nie używaj metalowej łyżeczki, aby nie uszkodzić słoiczka.
Jakość tego produktu w momencie opuszczania zakładu produkcyjnego była bez zarzutu - przed użyciem upewnij się, że słoiczek nie został naruszony. Nie używaj, jeśli środek wieczka się ugina. Bezpieczne zamknięcie próżniowe - klika przy pierwszym otwarciu.
Słoik
Produkt UE
Wyprodukowano dla
HiPP Polska Sp. z o.o.,
ul. Giełdowa 1,
01-211 Warszawa,
www.hipp.pl
HiPP Polska Sp. z o.o.,
ul. Giełdowa 1,
01-211 Warszawa,
www.hipp.pl
pomidory* 39 %, odtłuszczone mleko*, woda, cukinia*, marchew*, makaron* 7 %¹ (z pszenicy durum*), seler*, olej rzepakowy* 2,5 %, cebula*, skrobia ryżowa*, mąka pszenna*, tarty twardy ser* 0,8 %, jodowana sól, przyprawy, *z rolnictwa ekologicznego, ¹Zawartość makaronu po ugotowaniu: 25 %