Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

Kupiec Lunch Mix kasza jęczmienna, kasza owsiana pęczak, dynia, siemię 4 x100 g

Kupiec
Kupiec Lunch Mix kasza jęczmienna,  kasza owsiana pęczak, dynia, siemię 4 x100 gKupiec Lunch Mix kasza jęczmienna,  kasza owsiana pęczak, dynia, siemię 4 x100 g
masa netto

masa netto

400 g

data przydatności

Data przydatności:

2020-05-05

pojemność

cena za kilogram

13,73 zł / kg

kraj

Kraj pochodzenia

Polska

kod kreskowy

Kod kreskowy(EAN):

5906747175795

5906747175795

Cena: 5,49

5.49 PLN 2020-05-05 NewCondition

Zainteresował Cię produkt Kasza jęczmienna z kaszą owsianą pełnoziarnistą, pestkami dyni i siemieniem lnianym marki Kupiec?

Wiedza o produkcie jest ważna - sprawdź listę składników Kupiec:

kasza jęczmienna 60%, kasza owsiana pełnoziarnista 20%, pestki dyni 10%, siemię lniane 10%
Wartości odżywcze (%)100 g
Wartość energetyczna 1396 kJ
Wartość energetyczna 333 kcal
Tłuszcz 8,8 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,4 g
Węglowodany 41 g
- w tym cukry 0,7 g
Błonnik 19 g
Białko 13 g
Sól <0,01 g
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Opakowanie 400 g zawiera 8 porcji

Jęczmień : Zawiera
Owies : Zawiera

Producent marki Kupiec opisuje Kasza jęczmienna z kaszą owsianą pełnoziarnistą, pestkami dyni i siemieniem lnianym tak:

wysoka zawartość błonnika!, źródło białka!, dla wegan!, 100% naturalne składniki!
Marka:Kupiec
Nazwa produktu uregulowana prawnie:Kasza jęczmienna z kaszą owsianą pełnoziarnistą, pestkami dyni i siemieniem lnianym.
Przechowywanie:Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Przepisy:Lunch Mix z jarmużowym pesto Składniki (na 2 porcje): - Lunch Mix (kasza jęczmienna, kasza owsiana pełnoziarnista, pestki dyni, siemię lniane) - 100 g - jarmuż (same liście) - 60 g - masło orzechowe - 30 g (czubata łyżka) - parmezan starty - 30 g (3 łyżki) - czosnek - 1 duży ząbek - oliwa z oliwek extra virgin - 60 g (6 łyżek) - kalarepa - 80 g (połowa średniej szt.) Ziarna ugotuj wg. instrukcji na opakowaniu. W czasie gotowania ziaren przygotuj sobie kalarepkę. Należy ją umyć obrać i pokroić w drobną kostkę. Dorzucisz ją do garnka na 8 minut przed końcem gotowania mixu. Jarmuż przełóż na durszlak i zblanszuj tzn. przelej obficie wrzącą wodą. Zostaw na durszlaku, aby nieco się przesuszył. W tym czasie masło orzechowe włóż do naczynia, gdzie będzie można zmiksować pesto. Dodaj parmezan, obrany czosnek i zmiksuj. Następnie dodaj jarmuż oliwę i jeszcze raz zmiksuj na dość gładkie pesto. Ugotowane ziarna przełóż do miski wraz z lekko ugotowaną kalarepką dodaj pesto i dokładnie zmieszaj. Danie najlepiej smakuje na ciepło.
Rodzaj opakowania:Karton
Kraj pochodzenia:Polska
Adres producenta:Kupiec Sp. z o.o. Paprotnia ul. Kupiecka 17 62-513 Krzymów
Adres zwrotny:
koszyk z zakupami
zwiń koszyk